Ne kockáztasson!

Nem kell saját informatikai osztály, hogy többé ne tűnjenek el fájljai!

Az Adatkocka olyan 3 az 1-ben szolgáltatás, mely folyamatosan védi cége adatainak biztonságát. Legyen az adatvesztés, tűzkár, lopás vagy valaki, akit távol akar tartani céges dokumentumaitól, a megoldás az Adatkocka használata!

3 az 1-ben megoldás már havi 6450 Ft + Áfá-ért:

Saját szerver

Titkosítás
Adatmentés
= Adatkocka

 

Adatmentés

Mostantól semmi sem veszhet el! Az Adatkocka 3 az 1-ben havidíjas szolgáltatása révén az adatairól folyamatosan külső másolat is keletkezik szervereinken, azaz ha az Ön irodájában valamennyi számítógép meg is semmisülne, az adatok az eredeti állapotnak megfelelően hiánytalanul megvannak. Az Adatkocka bármilyen fálj tárolására alkalmas, legyen az word, excel dokumentum, képek, videók, vagy bármilyen egyedi program által készített mentés.

Saját szerver

Az Adatkocka megvásárlásával Ön egy saját szervert kap, ami közös meghajtóként a céges hálózatába (akár vezetékes, akár WiFi) kötött bármelyik számítógépről elérhető. A felhasználók egyedi jogosultságokkal rendelkeznek, így a munkatársak csak azokhoz az adatokhoz férnek hozzá, amik a munkájukhoz feltétlenül szükségesek. Dokumentumai egy helyen, védve vannak, a jogosultak számára egyszerűen elérhetőek, nem szükséges e-mailben küldözgetni az információkat egymás között.

Titkosítás

Az Adatkocka nagy biztonságú, amerikai katonai célokra is használt titkosítással véd. Az egyedi mesterjelszó nélkül az adatállományok csak értelmetlen karakterhalmaznak látszanak, még az Adatkocka fejlesztőinek is. A mesterjelszót csak ÖN ismeri, e nélkül a titkosító kulcsot nem lehet visszafejteni, az Adatkockán tárolt adatokhoz SENKI, semmilyen módon nem tud hozzáférni. Ne feledje, ÖN az egyetlen, aki ismeri a mesterjelszót, azaz az Adatkocka kulcsát! Az automatikus mentés során a már titkosított adatok kerülnek eltárolásra, azaz ha bárki hozzá is férne a másolathoz, azok tartalmát ugyanúgy nem ismerheti meg, mintha az Adatkockát lopná el.